Bestmann Green System Ingenieurbiologie und Vegetationstechnik Bestmann Green System | International

Bgs International • IBEG - International BioEngineering Group

Hungarian - További információ

<<< Vissza a BGS International

 

Munkánk eredménye újra és újra meggyoz bennünket arról, hogy a helyes ökológiai úton járunk.
Az általunk kifejlesztett építési módok és rendszerek régen megbecsült helyet foglalnak el az eljárások között és elismerésre találtak a szakmai és népszeru tudományos irodalomban egyaránt. Sok országban eredményesen alkalmazzák azokat.
Ismert, de a teljesen újszeru gyakorlati problémafelvetések ösztönzést és kihívást jelentenek számunkra ahhoz, hogy bevált technikákat alkalmazzunk, vagy teljesen új, szokatlan megoldásokat dolgozzunk ki.

 

Ökologiai Szükségszerüség
Azon változások, melyeket az emberiség a természeti környezetben okoz megkövetelik, hogy a természet megóvásának, a környezetápolásnak, az élménynyújtás képességének, az emberek számára nyújtható ellátás javulásának fontossága érdekében javító célzatú beavatkozások történjenek.


Sot napjainkban egyre inkább igaz, hogy az emberiségnek egy fent tartható együttmuködést kell kialakítania a környezet használatára vonatkozó igényei és a természet mukodoképességének megorzése között.
Okos magatartás és környezetünkkel szemben tanúsított kíméletes bánásmód kell, hogy meghatározza tetteinket. Ezek szükséges követelménye annak, hogy a világ még utódaink számára is élmény gazdag és élheto legyen.